Pedon merkistä

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. Ilm. 13:16-18

 ”Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle.” Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa. Ilm. 16:1-2

 

Pedon merkki saattaa olla ihon sisään oikeaan käteen tai otsaan laitettu mikrosiru, jota ilman ei voi ostaa ja myydä. Kysymys voi olla myös muustakin tai liittyä laajempaan kokonaisuuteen.

Petovalta keskittyy saamaan haltuunsa maailman talouden, ja olemme nähneet miten pankeissa asioimista tehdään tarpeettomaksi ja käteistä rahaa ollaan poistamassa maailmasta. Rahaliikenne tapahtuu nykyisinkin jo enimmäkseen maksukortin ja nettipankin yms. kautta. Mikrosiru asennetaan nykyisin ihmisille juuri kämmenselkään virtalahteen vaatiman suuren lämpötilavaihtelun vuoksi. Käteen asennettua sirua käytettiin maksuvälineenä Suomessa ensimmäisen kerran v. 2015. Mikrosirua voidaan käyttää tulevaisuudessa moniin  tarkoituksiin: KELA -korttina, kontrollointiin, seurantaan, tunnistukseen ja sen avulla voidaan käyttää laitteita. Älypuhelimia ei voi nykyisin käyttää monipuolisesti, ellei anna lupaa sijainnin ja viestien kontrollointiin. Windows 10 sisältää jo bioanturiominaisuudet. Peruspuhelimen vaatimat toiminnot pystyttäisiin jo nyt integroimaan ihmiseen. Suomen lain mukaan sirun ottaminen ihon alle on vapaaehtoista: autoihin sirua yritetty saada jo pakolliseksi. Lemmikeissä sirut ovat yleisiä, koiranäyttelyissä ne ovat pakollisia.

Sirun ottaminen ihon alle tuntuu luonnottomalta ja saattaa sisältää terveysriskejä virtalähteensä vuoksi. Sirua voidaan käyttää painostuskeinona toisinajattelijoiden sulkemiseksi yhteiskunnan ulkopuolelle. Mikrosirussa voi olla vielä tuntemattomia ominaisuuksia, joilla voidaan saada aikaan tahdosta riippumattomia vaikutuksia. Ihminen pelastuu uskosta Jeesukseen ja peto keskittyy nimenomaan estämään sen. Sirua ei kannata ottaa ihon sisälle vaan käyttää ihmisen ulkopuolista muovikorttia tai kännykän sirua.

Kreikan ja heprean kielessä numeroita vastaa kirjain. Pedon merkki ja sen luku 666 tai joidenkin lähteiden mukaan 616 on löydetty monesta eri yhteydestä. Selvä tulkinta on, että laitettiinpa kuinka monta kertaa tahansa peräkkäin ”ihmisen luku” 6, niin se ei saavuta lukua 7, jota pidetään ”jumallisuuden lukuna” ja lukua 777 ”jumalallisen kolminaisuuden lukuna”. Juutalaisen ajanlaskun mukaan nyt 2017 on vuosi 5777, jota pidetään merkittävänä jumalallisen täyttymyksen vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *